Senaste Nytt

Placerad 1,30

02.08.2018

Lotus af Hagalund fortsätter ha fina framgångar på Linköping Horse Show. Idag blev det placering i 1,30klassen.

5e placerad

29.07.2018

Lotus af Hagalund blev idag 5e placerad i 1,20 klassen på Linköping Horse Show

Tillsammans med Svenska laget inkluderande Anna & Box Qutie kom Sverige 3a i Nations Cup i World Equestrian Festival i CHIO Aachen. Anna & Box Qutie blev individuellt 16e placerade.

Anna & Lotus af Hagalund startade i Falsterbos fantastiska Hunting. Fin bana, fantastsik publik och atmosfär och en 7e plats i klassen.

När nya uppdateringen av FEI World Ranking List för fälttävlan nu gjorts tar Anna ytterligare ett stort kliv uppåt på världsrankingen. Från plats 64 till plats 32.

Då var det gjort. Debut i CCI4**** klass i tyska Luhmühlen. Med mig på denna debut var Fly Away som också debuterade på denna nivå - och som han gjorde det! Felfri terräng och dessutom inom tiden i vår första start på denna nivå resuterade i att vi sista dagen kunde se oss som 10e placerade i vår första 4**** klass....

I helgen debuterade Techno CIC2* klass på Strömsholmsdagarna här hemma i Sverige. En fin debut för honom där han slutade som 5e placerad.

Vilken helg i franska Saumur. Box Qutie startade CCI3*** klass och slutade på en hedrande 3e plats. En ära att få gå upp på podiet tillsammans med segrare Chris Burton och 2an Sir Mark Todd.

Hopptävling idag på Norrköping Horse Show tillsammans med Techno samt första start tillsammans med Lotus af Hagalund. Båda hästarna startade en nationell 1,20klass där Lotus blev 4e placerad & Techno 6e placerad samt kvalade till 1,30.

I helgen har vi varit i italienska Vairano med både Fly Away & Box Qutie. Nations Cup med det svenska laget där Box Qutie ingick. Laget slutade tvåa i säsongsinledningen i Nations Cup, enda laget med bara 3 ekipage. Fly Away som startade individuellt i samma klass blev 10e placerad.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång